Cove a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a părăsit emisiunea pe care o modera de ani de zile. Prezentatorul TV a dat cărțile pe față și a mărturisit ce l-a nemulțumit: "Singurul motiv era că..."

Colegul Adelei Popescu a vorbit pentru prima oară despre motivul care l-a făcut să-și dea demisia.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gabriel Coveșeanu (Cove) a pus capăt unei perioade importante din cariera lui, după ce și-a dat demisia din trustul de televiziune în care a lucrat în ultimii ani. Celebrul moderator a semnat cu un alt post și va prezenta acum o emisiune total diferită, însă nu regretă deloc pasul făcut.

Recent, actorul a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a recurs la o schimbare, dar și ce l-a nemulțumit la fostul loc de muncă.

Citeste si: Cove a semnat deja contractul cu un alt post de televiziune. Unde s-a angajat colegul Adelei Popescu, după ce a renunțat să mai modereze emisiunea pe care a găzduit-o în ultimii ani? "Sunt bucuros să fiu parte a unei echipe tinere şi entuziaste"

De ce și-a dat Cove demisia?

Cove a recunoscut că a existat un motiv principal pentru care a renunțat la emisiunea pe care o prezenta alături de Adela Popescu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Actorul a mărturisit că singura lui nemulțumire a fost că nu avea suficient timp liber pentru a fi alături de familie și nu putea să își planifice prea multe vacanțe, căci trebuia

să fie la muncă aproape zilnic: "Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioadă foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.
Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe."
, a declarat Cove, pentru Spectacola.ro.

Cove a declarat că a părăsit emisiunea din cauza lipsei timpului liber
Cove[Sursa foto: Instagram]

Regretă Cove alegerea făcută?

Colegul Adelei Popescu spune că nu regretă deloc alegerea făcută, mai ales că fost întotdeauna deschis în fața noilor provocări.

Citeste si: Fosta soție a lui Cove a vorbit despre violențele la care ar fi fost supusă de prezentatorul TV: „Nimeni n-ar crede că acest bărbat și-ar lovi soția”

Cove a povestit că uneori schimbările sunt necesare în viață și, în cazul lui, acest lucru s-a întâmplat mereu la timpul potrivit: "Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de… surprize- surprize.", a mai adugat Cove, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine sunt noii prezentatori de la „Vorbește lumea”, după plecarea lui Cove. Adela Popescu i-a introdus telespectatorilor

Cum a comentat Adela Popescu plecarea lui Cove din televiziune? Prezentatoarea a spus asta, în direct: "Viața merge mai departe..."

Cum s-au cunoscut Cove și soția lui, Florentina? "Nu a fost dragoste la prima vedere"

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Șoc în România. Anunț despre președintele României: "Klaus Iohannis nu e în stare"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Vedeta noastră, șocată în proria casă, în miez de noapte. Surpriza neplăcută care o aștepta în living

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies