Vedete

Cove cauta concurenti pentru emisiunea “Jumatatea mea stie!”, la Timisoara!

Sambata, incepand cu ora 11.00, Gabriel Coveseanu ajunge la Timisoara pentru a cauta concurenti pentru noul show care va fi difuzat, in curand, la Kanal D.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


“Abia astept  sa vad de ce sunt in stare banatenii! Sambata, 9 martie, vom fi in Timisoara, la Iulius Mall.  E foarte simplu pentru cei care vor sa participe: veniti cu partenerul/partenera, va inscrieti la casting si sunteti deja la un pas de a castiga masina! Sansele sunt uriase, probele sunt distractive, chiar usoare, trebuie doar sa fiti uniti, spontani si sa estimati corect ce si cat poate sa faca partenul/partenera. Nu uitati, in fiecare editie a emisiunii se castiga o masina!”, a spus Cove.

Kanal D le pregateste telespectatorilor show-ul “Jumatatea mea stie!”, prezentat de Cove, in care cupluri puse pe distractie pot castiga o masina, in fiecare editie a show-ului.  Concurentii ideali trebuie sa se cunoasca foarte bine unul pe celalalt si sa se sustina in diverse situatii,  sa fie spontani si sa le placa joaca.

Preselectiile pentru “Jumatatea mea stie” continua in tara  dupa cum urmeaza:

-          16 martie, la Craiova  - Electroputere Parc, incepand cu ora 11.00-          23 martie, la Bucuresti – AFI Palace Cotroceni , incepand cu ora 11.00

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune