Cove despre Nicoleta Luciu: “M-am rugat la Dumnezeu sa fiu in preajma ei…”

Gabriel Coveseanu ii asteapta pe telespectatori la o noua editie incendiara “Jumatatea mea stie”, miercuri, 30 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D. Si in aceasta saptamana patru cupluri vor intra in cea mai antrenanta competitie a momentului pentru a castiga marele premiu: o masina.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereCuplul de vedete este format, de aceasta data, din Wilmark si Nicoleta Luciu. Cei doi vor juca pentru Tudor, un copil de 2 ani, grav bolnav, care are are nevoie de un tratament costisitor. Prin ce probe vor trece, dar si ce eforturi vor fi nevoiti cei doi sa depuna pentru a-I intinde o mana de ajutor, veti vedea in aceasta seara, la Kanal D.

Pentru ca si-a dorit de foarte mult timp sa o aiba invitata in platou, Cove ii face o intrare speciala Nicoletei Luciu. “De cand sunt in televiziune m-am rugat: 'Doamne, fa o minune sa am ocazia sa fiu in preajma ei, sa respir acelasi aer cu ea, sa-I vad privirea dulce, galesa!' In sfarsit, in sfanta zi de azi, a venit Nicoleta Luciu!”, a spus Cove.

Nu ratati, o noua editie “Jumatatea mea stie” prezentata de Gabriel Coveseanu, miercuri, 30 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate