Cozmin Gușă, ce i-a promis tatălui său înainte să moară! Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Cozmin Gușă a vorbit de câteva ori în decursul timpului despre părinții lui. De altfel, Cozmin Gușă a fost extrem de afectat de moartea tatălui său, în anul 2000.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

Cozmin Gușă, la un moment dat, chiar a spus că singura dată când a plâns serios a fost la moartea tatălui său. Consultantul politic era la București când a aflat că tatăl său a suferit o recidivă a unui accident vascular, așa că a urcat imediat în mașină și a condus până la Cluj, unde locuiau părinții lui, în speranța că își va găsi tatăl în viață.

Acesta și-a dat ultima suflare chiar după ce fiul său a intrat în salon. Cozmin Gușă a mărturisit apoi într-un interviu că s-a liniștit cu gândul că nu l-a pierdut de tot, luând ca amintire pămătuful și mașina de ras ale tatălui său, pe care le-a folosit apoi vreo 5 ani zilnic.

Cozmin Gusa si denise Rifai
Cozmin Gusa, invitatul lui Denise Rifai[Sursa foto: Kanal D]

”De ce vă este cel mai tare dor când vă gândiți la tata”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său, Cozmin Gușă.

Citeste si: Cozmin Guşă soţie. Vezi cum arată partenera de viaţă a politicianul român şi câţi copii au împreună

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

”De sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp dar le știu bine.

Mi-e dor de felul în care cânta. Avea un talent deosebit să cânte romanțe, fusese și la Festivalul tineretului UTC-ist cu Ion Iliescu, ei sunt de-o vârstă. Stăteam ore întregi să-l ascult cum cânta romanțe la diverse petreceri. Nu mai stiu unde sunt casetele alea. Am rugat-o pe mama să le caute pentru că aș vrea să le recapăt”, a povestit Cozmin Gușă.

Citeste si: Cozmin Gușă: “Adrian Năstase m-a trădat! Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”

Cozmin Gușă, despre tatăl său ”A mai trăit cam trei minute”

Apoi, fostul politician a mărturisit că și-a prins tatăl în viață, după un drum infernal de la București la Cluj. ”Acel drum de opt ore l-am făcut în 4 ore jumate.

A fost o treabă de tip kamikaze. Aveam șofer, dar l-am pus în dreapta, săracul ce a trăit până la Cluj! A stat cuminte în dreapta, pentru că nu am vorbit deloc. Deși intrase în comă, tata a mai trăit cam trei minute după momentul în care am intrat eu. El sufla foarte greu, mi-a auzit vocea, i-am luat mâna, s-a liniștit și…a murit!”, a spus cu lacrimi în ochi Cozmin Gușă.

”Ce i-ați spus?”, a venit imediat întrebarea lui Denise Rifai. ”I-am promis că o să fiu ceea ce și-ar fi dorit”, atât a mai putut să spună cu glasul tremurat, Cozmin Gușă, despre tatăl său, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuț Rusu și Denise Rifai, față în față la Teo Show! Iată cum a decurs întâlnirea dintre cei doi: „Tot timpul imitația este mai bună ca originalul”

Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Câți bani a câștigat Alexandra Stan până acum din muzică? Pentru 30 de minute, 30.000 de euro! Dezvăluiri exclusive la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies