Craciunitele Mosului s-au apucat de masaj erotic la Bucuresti! VEZI galeria foto care va incinge aceasta iarna friguroasa!

Bucurestiul e celebru pentru multe lucruri, dar unul dintre punctele forte ale Capitalei ramane numarul mare de saloane de masaj erotic. Turistii sau amatorii "gusta" cu nesat din oferta generoasa, iar acest lucru nu poate fi intretinut decat prin creativitate. Asadar, de Sarbatori, amatorii nu vor gasi cadourile sub brad... ##GALLERY55##

Distribuie pe:

fara descriereSpecialistele in masaj erotic s-au "echipat" corespunzator anul acesta! Amatorii de senzatii tari nu vor gasi, in salonul Altezza, din Capitala sexy-maseuze, ci... sexy-craciunite! Imbracate in rosu, precum asistentele Mosului, fetele s-au gandit la tot, cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Chiar daca vor renunta la costumatie in timpul sedintelor de masaj, ele vor folosi si ulei cu aroma de brad, pentru a ramane in spiritul Craciunului! Preturile variaza intre 100 si 200 de lei pentru body masaj sau masaj erotic.

fara descriere"Abia astept sa le vad fetele uimite clientilor cand vor intra si ne vor gasi costumate asa. Ei sunt obisnuiti sa ne gaseasca imbracate sexy, dar nu in outfituri tematice. Va fi amuzant! In timpul masajului lasam, in surdina, muzica de relaxare. De aceasta data, desi nu cred ca vor fi amatori, am pus de o parte si un CD cu colinde. Cine stie? Doar e Craciunul!", ne-a spus Vanessa, una dintre focoasele craciunite de la masaj erotic.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate