Craciunul putea fi cea mai trista Sarbatoare pentru Elena Gheorghe!  Vezi ce a patit artista in urma cu ceva timp! "Mi-a fost greu, dar..."

Elena Gheorghe a decis sa ii viziteze in noaptea de Ajun pe Madalin Ionescu si pe Adelina Pestritu. Artista a venit la WOWbiz, acolo unde a depanat amintiri din trecut, dar a vorbit si despre ce va face anul acesta de Sarbatori.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereDesi acum spune ca aceasta Sarbatoare este una dintre preferatele ei, tot Elena s-a confesat si a spus ca plecarea ei din Mandinga are legatura cu Craciunul. "In urma cu ceva timp, primul meu Craciun cu Cornel, n-a fost unul prea fericit. Nu din cauza noastra, pentru ca noi eram foarte fericiti, dar atunci s-a produs transformarea pentru ca eu am plecat oarecum din Mandinga. Chiar in ziua de Craciun am aflat despre aceasta "plecare". A fost un Craciun neasteptat, nu stiam ce se va intampla, a fost destul de trist sa nu pot sa imi spun sentimentele, sa ma exteriorizez. Vestea asta mi-a stricat petrecerea de Craciun. Oricum, de atunci, cred ca Mosul a fost mai darnic, iar anul viitor aveam deja proiectul meu, aveam trupa mea. Poate daca nu se intampla asta, nu mai eram acum ceea ce sunt eu.", a dezvaluit ea la WOWbiz


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate