Vedete

Craig David concerteaza sambata intr-un club, la mare!

Craig David vine in Romania! Sambata 23 iunie, clubberii prezenti la malul marii vor avea parte de o noua super petrecere al carei invitat special este celebrul Craig David.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Cea mai noua locatie exclusivista de la malul marii, cu o capacitate de 2500 de persoane si deschisa de curand, continua seria evenimentelor de amploare! Aici, in cel mai mare club amplasat in zona de nord a statiunii Mamaia, sambata seara, Craig David este asteptat sa concerteze si sa dea startul distractiei!

“Dorim sa oferim clientilor nostri momente de distractie de calitate, invitand artisti internationali pentru a concerta la petrecerile de zi organizate la malul marii. Craig David este un nume important ce va sustine un super show in locatia noastra proaspat deschisa in Mamaia Nord”, a declarat Jean Sasu, co-fondator clubului elitist din zona de nord a statiunii Mamaia.

Artistul englez in varsta de 37 ani va veni pentru prima data in cadrul unui show artistic public in Romania pentru a sustine un concert in cadrul caruia va interpreta melodii celebre precum “Rise&Fall”,  “Walking Away”, “Fill Me In” sau “7 Days”.

Craig David a castigat de 3 ori premiul pentru cel mai bun cantaret britanic, oferit de PremiileBRIT si a fost de doua ori nominalizat la Premiile Grammy pentru cel mai bun artist de muzica pop.

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate