CRBL a deschis PETREcerea in prima zi de WinterKiss!

Dan Fintescu si Olix, alaturi de CRBL si trupa sa, au invadat sambata partia Clabucet din Predeal cu cele mai tari hituri!

Distribuie pe:

fara descriereStudioul mobil Kiss FM a devenit centrul atractiei pentru Kissomanii veniti sa schieze, sa se dea cu saniuta sau pur si simplu sa petreaca vacanta la munte!

CRBL, primul invitat al acestui sezon de WinterKiss la Predeal, a reusit sa incinga atmosfera de "PETREcere" cantand live in fata zecilor de fani. Temperatura scazuta nu a contat, iar Kissomanii au dansat si s-au distrat fara intrerupere.

fara descriereLa Sinaia, DJ Yaang si DJ Jonnessey au inaugurat WinterKiss cu un program de doua ore, transmis in direct. Ei le-au avut invitate pe pe fetele de la Like Chocolate, care au deschis evenimentele de pe partie. Începutul WinterKiss a coincis cu inceputul oficial al sezonului de schi in Sinaia. Show-ul facut de Like Chocolate a continuat cu demonstratii ale Clubului Sportiv "Carpatii Sinaia", ale monitorilor de schi din Sinaia, ale Detasamentului de Jandarmi Sinaia, precum si ale Salvamontului Sinaia, totul incheindu-se cu un spectaculos foc de artificii.

fara descriereLa Poiana Brasov, Alice Tudor, impreuna cu Tudor si Rares de la Moving Elements, au dezghetat atmosfera de pe partie cu cele mai tari hituri. Chiar daca a fost frig si a nins neintrerupt, cei trei au ciocnit primul pahar de vin fiert, i-au salutat pe Kissomanii de pe partie si au ridicat distractia la cote maxime cu cea mai tare muzica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate