LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

CRBL a plecat de jos si acum a ajuns... pe autobuz! Vezi cum pacalea baietii din cartier sa ia marfa second-hand de la el si sa ii dea haine originale

CRBL a plecat de jos, de la bisnita cu haine second-hand pe care le lua cu forta de la magazinele care comercializau aceasta marfa, le aranja sa arate mai bine si apoi le vindea in scara blocului unde lumina il favoriza.##VIDEO5008##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Ai grija ce iti doresti ca se poate intampla. De asta nu vreau vacante pentru ca ar putea fi cam lungi. Trebuie sa gasesc o balant sa se incline in ambele parti. De cate ori nu ma cert cu Elena ca nu vin acasa la timp sa stau cu cea mica. Daca vin aproape de ora ei de somn, gata, doua ore te joci cu ea, nu mai are somn", a spus CRBL pentru WOWbiz.

Acesta si-a adus aminte de perioada in care facea afaceri cu haine second-hand pe care el si alti doi prieteni le luau cu forta de la magazine, se duceau acasa sa le spele si apoi le vindeau in scara blocului. Pentru ca lumina de acolo era slaba, hainele pareau originale si noi, iar CRBL lua la schimb hainele baietilor din cartier care purtau branduri. Cantaretul si-a scuzat gestul spunand ca trebuia sa aibe haine de firma daca voia sa fie un dasator cautat.

fara descriere"Am facut multe prostii la viata mea, am furat si bere. Eram dansator in Pitesti si prima mea afacere a fost cea cu second-hand, cand eu cu niste prieteni am pus monopol pe niste magazine de unde ne duceam si luam ce era de firma si le vindeam pe scara blocului pentru ca nu era buna lumina. Veneau a doua zi sa se planga, dar le spuneam ca asa e cu second-hand-urile. Eu voiam doar sa fiu cel mai imbracat, trebuia sa iesi in evidenta ca dansator, trebuia sa am branduri", a mai spus CRBL.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate