CRBL, misiune imposibila de Craciun! Uite ce trebuie sa ii ia fetitei sale

CRBL va sărbători Crăciunul alături de soţia sa, Elena, şi de fiica lor, Alesia. În aşteptarea Moşului, vor pregăti o masă bogată, de pe care nu vor lipsi tradiţionalele preparate din carne de porc, vinul fiert şi cozonacul.

Distribuie pe:

fara descriere”Crăciunul îl voi sărbători acasă, în Bucureşti, împreună cu Elena şi Alesia. O să-l aşteptăm pe Moşu’ şi o să pregătim mâncare conform tradiţiei. În a doua zi de Crăciun, o să merg cu fetele la Piteşti să continuăm să sărbătorim împreună cu fratele meu, Dragoş şi sora mea, Milena, bineînţeles conduşi de doamna Andreianu, adică de mama (râde). Ce trebuie să fie pe masă, de Crăciun? Păi fără o ţuică caldă nu poate începe masa de Crăciun. Vinul fiert este pentru desert alături de cozonac. La fel toba şi lebărul sunt obligatorii, cârnaţii şi carnea de porc la ceaun sau în tigaie cu mămăliguţă şi mujdei. Deja îmi plouă în gură, gata!”.

La colindat nu va merge anul ăsta. “În copilărie, mergeam în fiecare an cu colindul şi acum aştept să mai crească Alesia să mergem împreună. Tot ce contează pentru mine în sfânta zi de Crăciun este să fiu alături de familie”, mai spune CRBL.

Pentru fiica sa, are multe de cumpărat. De fapt, tot ce ţine de prinţesa Elsa şi de “Regatul de gheaţă”. De altfel, asta a şi trecut Alesia pe lista pentru Moş Crăciun: Regatul de gheaţă. „Şi cu asta cred ca am spus tot. Da, este o isterie totală cu tot ce înseamnă acest film. Am fost acum o lună în magazinul de specialitate să cumpărăm rochiţa prinţesei Elsa şi, bineînţeles că nu am găsit-o. Mai erau înaintea noastră pe o listă de aşteptare peste 100 de clienţi. Aşa că m-am sfătuit cu Mihai Morar şi am găsit soluţia. Mergem la o croitoreasă special pregătită să ne facă rochiţele. Lista continuă cu manuşa Elsei, peruca, pantofiorii, coroniţa, cu Elsa care cântă “Let it go!” etc. Cred că înnebunesc”.

Şi dacă pentru copiii de la grădiniţa mamei sale, CRBL a fost Moş Crăciun, pentru fiica sa nu crede că şi-ar putea pune pletele dalbe. “Am fost şi eu Moş Crăciun pentru copiii din gradiniţa mamei mele acum vreo cinci-şase ani. Este un sentiment extraordinar. Nu cred că aş putea să repet figura şi pentru Alesia. Este destul de emoţionant şi cred că m-aş da de gol. Dar pentru alţi copii, aş mai face-o. Este cu adevărat emoţionant. Simţi toată bucuria copiilor şi, în acelaşi timp, teama de Moş”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate