CRBL: "N-am zis-o nicăieri niciodată, dar pe mine m-a marcat momentul în care a fost compusă o piesă pentru mine"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Armata lui Negru este pregătită de atac, iar în prima ediţie cele 50 de blonde vor sta faţă în faţă cu doi cântăreţi români îndrăgiţi. CRBL şi Andreea Bănică vor face echipă miercurea aceasta, însă blondele lui Negru par mai sigure ca niciodată.

Mai mult, vor folosi toate armele pentru a-şi pune în dificultate oponenţii, între acestea şi întrebările lor care mai de care mai îndrăzneţe. După fel de fel de curiozităţi legate de viaţa personală a celor două vedete, blondele lui Negru îi vor confrunta pe cei doi cu încă un test de sinceritate.

Care este personajul din showbizul autohton care v-a marcat cel mai mult? a fost una dintre întrebările blondelor, iar cei doi s-au arătat foarte deschişi să povestească. Dacă Andreea a spus Mădălina Manole, amintindu-şi de un episod din copilărie, CRBL a optat pentru Mărgineanu.

“Mi-a plăcut foarte mult Mădălina Manole. Eram la teatrele de vară la Eforie Sud, eram micuţă şi mergeam cu scăunelul aşa...Mă lăsau să intru, nu plăteam de fiecare dată biletele pentru că eram veche în domeniu... decât să sar gardul, mă lăsau să intru cu scăunelul. Mă uitam şi îmi doream să ajung să cânt şi eu ca ea”
, şi-a amintit Andreea.

De la nostalgia Andreei, CRBL a schimbat brusc registrul cu un răspuns neaşteptat şi cu o motivaţie pe măsură.

“N-am zis-o nicăieri niciodată. E prima oară când zic asta, dar pe mine m-a marcat momentul în care a fost compusă o piesă şi pentru mine. E vorba de Mărgineanu când a compus piesa Mă iubeşte femeile. Am simţit că e despre mine piesa aceea...”, a glumit CRBL.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate