Vedete

Cream, noi dezvaluiri despre ce s-a intamplat de fapt intre ea si Catalin Cazacu la Exatlon "Acum pot sa vorbesc"

S-a speculat mult pe baza relatiei dintre Claudia Pavel si Catalin Cazacu in perioada in care cei doi erau concurenti Exatlon, asa ca ea a decis sa vorbeasca despre relatia lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cream, noi dezvaluiri despre ce s-a intamplat de fapt intre ea si Catalin Cazacu la Exatlon "Acum pot sa vorbesc"icon photo

Desi Claudia Pavel, cunoscuta drept Cream, a participat pentru o perioada scurta in comeptitia Exatlon, nu a trebuit mai mult pana sa se nasca discutii despre o posibila relatie intima. Ea si Catalin Cazacu au fost suspectati ca intre ei ar fi mult mai mult decat o simpla prietenie. Pana si iubita lui, cea cu care forma in cuplu la intrarea in show-ul Exatlon, l-a parasit pe Catalin cand a vazut imaginile comrpomitatoare dintre el si Claudia.

Intr-un interviu oferit pentru kfetele.ro, Claudia Pavel a explicat ce s-a intamplat de fpat intre ea si Catalin Cazacu si pana unde a ajuns relatia dintre cei doi. "A trecut mult timp de când am ieşit din concurs şi acum pot să vorbesc mult mai detaşat. Dacă voi mai merge la un concurs aşa, gen reality-show, eu o să fiu o sălbatică. O să stau în banca mea şi atât. Se interpretează o strângere de mâna şi dacă iei pe cineva în braţe. Cătălin mi-a fost drag şi ne înţelegeam foarte bine şi nimic mai mult. Glumesc, o să fiu că şi până acum. Noi am fost o echipa minunată. Plus că ne jucăm şi râdeam mult, inclusiv la acele joculeţe cu dansul cu mine şi Cătălin şi Giani. Nu avea cum să se întâmple ceva sexy acolo. Miroseam foarte urat. Eram albă, plină de bube mov, nespălată, va daţi seama ce sexy şi atrăgătoare eram eu. Nu mă uităm în oglindă. Singură mea oglinda erau ochii celuilalt. Nu se pune problema de ceva mai mult în acest concurs", a declarat ea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune