Creatorul modelului Logan lucreaza la o masina de 5.500 de dolari in India!

Strategia Renault pe segmentul low-cost ar putea sa ofere grupului auto francez un avantaj in lupta cu rivalii pe piata auto din India.

Distribuie pe:

fara descriere

Gerard Detourbet, cel care este responsabil cu dezvoltarea Logan si a celorlalte modele din gama Entry, are o noua misiune - aceea de a pune la punct un autovehicul si mai ieftin decat Loganul pentru India, vehicul care sa poată concura cu rivalii Maruti Suzuki si Hyundai.

Detourbet (66 de ani) s-a mutat la Chennai (India) la inceputul acestui an si a inceput sa puna la punct o retea de furnizori indieni si o echipa de directori locali.

'Nu ne-am propus sa vanam oameni, dar se intampla ca uneori sa vină cineva de la noi de la Suzuki si Hyundai', a declarat recent Gerard Detourbet.

Deocamdata, grupul japonez Suzuki Motor Corp controleaza piata din India gratie modelelor oferite de subsidiara sa Maruti, care costa mai putin de 250.000 de rupii (5.600 de dolari sau 3.550 de euro) si reprezinta aproape un milion din cele 2,6 milioane de autovehicule inmatriculate anual in India.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate