Credeai ca e amarat? Vezi ce bine o duce Gigel Frone: “Stau la hotel si platesc zilnic”

Dupa ce a participat la “Romanii au talent”, Gigel Frone a ajuns sa-si castige painea singur, din spectacolele pe care le are. S-a mutat in Bucuresti, si-a gasit o locuinta, si s-a pus pe facut bani.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDe doi ani, solistul locuieste la un hotel din Capitala, iar daca la inceput patronul nu-i cerea bani pe motiv ca e sarac, de cateva luni, Gigel plateste zilnic cate 70 de lei cazarea. Asadar, intr-o luna, Frone scoate din buzunar in jur de 2.100 lei doar pentru cazare. Si culmea, ii convine!

“Castig destui bani. Platesc 70 de lei cazarea pe noapte la hotel. Patronul mi-a facut o reducere si platesc doar 70 de lei. Stau de doi ani in acel hotel. Nu vreau sa ma mut intr-un apartament sau garsoniera pentru ca am de platit facturi si ma teme ca oricand proprietarul poate sa ma dea afara. Mai cant si la hotel, de cateva saptamani am semnat un contract cu patronul unui restaurant si cant doua zile pe saptamana acolo, in weekend-uri mai am petreceri, botez, nunti. Lumea ma cheama. Nu am un pret fix, depinde de cate ore cant si unde. De mancat nu mananc mult, deci nu cheltuiesc multi bani pe mancare. La hotel am camera mea, ma cunosc cu lumea de aici, imi calc, imi spal, nu ma deranjeaza nimeni. Din banii pe care ii castig imi ajuta si fratii, familia. Nu dau pe-afara de bani, dar multumesc lui Dumnezeu, castig”, i-a spus Gigel Frone unui apropiat.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate