Credeai că Iancu Sterp e virgin? Un apropiat face dezvăluiri uluitoare despre trecutul lui! Roxana o să rămână...MASCĂ! EXCLUSIV!

Iancu Sterp e virgin? Vezi care este adevărul despre concurentul de la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Iancu şi Roxana de la Puterea Dragostei formează un cuplu care s-a confruntat cu foarte multe obstacole. Mai mulţi concurenţi din casă au atacat-o pe frumoasa şatenă din cauza modului în care aceasta se comportă în relaţii.

Citeste si: Surprize uriaşe pentru Jador şi Roxana de la Puterea Dragostei! Cei doi au rămas fără cuvinte când au văzut cadourile! Tu ce ai fi făcut în locul lor? EXCLUSIV!

fara descriere

Tânăra a fost acuzată că "ia toţi bărbaţii la rând" şi că "îşi înşală iubiţii", iar fratele lui Culiţă Sterp a fost sfătuit de ceilalţi băieţi să o părăsească repede pe Roxana, înainte să se îndrăgostească de ea cu adevărat şi să fie rănit.

Iancu Sterp e virgin? "E adevărat că nu a avut legături amoroase serioase, mai lungi de o săptămână"

Ei bine, din discuţiile celor din casă a reieşit, la un moment dat, că Iancu ar fi...fecior, subiect pe care l-a deschis într-o ediţie chiar şi Andreea Mantea.

fara descriere

Surse din anturajul lui spun însă că băiatul în vârstă de 20 de ani ar fi avut mai multe relaţii până la intrarea în emisiune.

Citeste si: Vai, cum a surprins-o Jador pe Simona de la Puterea Dragostei! Ce-o să spună Culiţă când o vede aşa??? FOTO!

"Iancu este un băiat mai timid, ce-i drept, dar mereu a avut succes la femei. Timiditatea asta este un atuu al lui după părerea mea. A avut relaţii sexuale din câte ştiu eu. Nu foarte multe, dar suficiente cât să ştie să se comporte cu o femeie în momentele intime. E adevărat că nu a avut legături amoroase serioase, mai lungi de o săptămână, dar virgin nu este", a declarat o cunoştinţă a iubitului Roxanei.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate