Credeai ca in Bucuresti e haos cu parcarile! In Hong Kong se face bisnita cu un loc! Chiria pe luna este de 800 de dolari, iar un loc de parcare se vinde cu peste 600.000 de dolari!

Hong Kong este cel mai aglomerat oras din lume, iar atunci cand vine vorba de locuri de parcare, situatia este dramatica. Daca spuneai ca in Bucuresti e jale, aici lucrurile sunt complicate rau de tot.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereLocurile de parcare sunt foarte putin in comparatie cu numarul de autoturisme si astfel s-a dezvoltat o adevarata "industrie" a vanzarii spatiilor in care sa iti lasi masina. O chirie medie pe luna pentru un astfel de loc ajunge la 750 de dolari, dar pretul creste sau scade in functie de zona.

Un CEO de la Gale Well Group, Jacinto Tong, vrea sa faca bani buni de pe urma vanzarii locului sau de parcare. El cere 640.000 de dolari pentru a ceda la spatiul sau din parcarea firmei la care lucreaza. "E cel mai bun loc de parcare pe care l-am ocupat vreodata. Pot ajunge la birou in numai 20 de pasi. E incredibil", a exclamat Tong.

Suma de 640.000 de dolari este considerata mica de specialisti care spun ca Hong Kong-ul este orasul cu cea mai scumpa piata imobiliara din intreaga lume.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate