Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! Uite ce lipseşte rar din casa fiicei Andei Călugăreanu!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru şi logodnicul ei nu au o situaţie financiară grozavă. De fapt, fără ocolişuri, fiica Andei Calugăreanu spune că se consideră un om sărac. Ei bine, din puţinul ei şi al partenerului de viaţă, femeia cumpără alimente de calitate şi găteşte mereu pentru fiul ei, dar şi pentru viitorul ei soţ.

Citeste si: Imagini, în premieră, din casa Ioanei Tufaru! Uite în ce condiţii îşi creşte femeia copilul! Te aşteptai la aşa ceva? EXCLUSIV!

fara descriere

Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! "Eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac"

Protagonista noastră ne-a arătat că este o gospodină desăvârşită şi a mărturisit că ea găteşte mereu sarmale şi salată boeuf, nu doar de Sărbători.

fara descriere

"Pentru cei care au impresia că nu avem ce să mâncăm sau că lui Luca îi lipseşte ceva, deschidem uşa frigiderului, să vedeţi că avem de toate. Nu suntem bogaţi, dar mâncarea gătită de obicei de Sărbători lipseşte rar din casa noastră. Avem sarmale, salată boeuf, cârnaţi, prăjituri, mezeluri, dulciuri. E plin frigiderul, dar cel mai mult mănâncă Luca şi Ionuţ, că eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac", a declarat Ioana.

Citeste si: Doamne, ce schimbare! O ştiai pe Ioana Tufaru supraponderală şi neîngrijită, dar uite cum arată acum! A slăbit 70 de kilograme, s-a vopsit şi se aranjează! FOTO EXCLUSIV!

 

fara descriere

 

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate