Credeati ca Bianca se indoapa cu bomboane de ciocolata cand sufera din dragoste? Nici nu-ti trece prin cap care e "pastila" divei impotriva tristetii!

Ca Bianca Dragusanu are o colectie impresionanta de genti Chanel, pe care a cheltuit in ultimii doi ani in jur de 30.000 de euro, nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereDin banii castigati din afacerea personala, din contracte de imagine si angajamente la televiziuni, fosta asistenta tv si-a burdusit conturile, permitandu-si sa investeasca in atelierul de croitorie, dar si in vacante, haine si accesorii extrem de costisitoare.

Interesant este ca majoritatea obiectelor de la reputatul brand frantuzesc au fost achizitionate de Bianca intr-o perioada tulbure din punct de vedere sentimental, cand oscila intre Cristea si Slav si, mai tarziu, cand suferea dupa coprezentatorul de la "Danseaza printre stele".

"Bianca este innebunita dupa gentile Chanel, iar in ultimul an si-a extins colectia cu niste modele foarte scumpe. Multe au fost cumparate cand traversa o perioada mai proasta, cand nu stia pe cine sa aleaga, dintre Victor si Cristea sau, mai tarziu, cand si-a dat seama ca pe Slav il iubeste si acesta o respingea. S-a refugiat in shopping. N-ar fi nici prima, nici ultima femeie care face asta", a declarat o apropiata a Biancai pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate