Crezul Juliei Mayaya: "Cand o sa ajung in fata lui Dumnezeu, vreau sa nu mai am niciun pic de talent si sa-i spun ca am consumat tot ce mi-a dat el"

Julie Mayaya a demonstrat ca este o persoana increzatoare in propriile puteri si acest lucru se poate observa si pe profilul ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereJulie a devenit cea de-a doua castigatoare a concursului "Vocea Romaniei", calcandu-i pe urme lui Stefan Stan, cel care a reusti sa ia trofeul din sezonul intai.

Cuvintele dupa care frumoasa castigatoare se ghideaza se afla pe cover-ul ei de Facebook si sunt cele care ii dau putere si incredere: "Cand o sa ajung in fata lui Dumnezeu vreau sa nu mai am niciun pic de talent si sa-i spun ca am consumat tot ce mi-a dat el." Esti de acord cu ea?

"Eu inca sunt in stare de soc... Inca nu sunt constienta de tot ceea ce mi se intampla... Cred ca abia peste cativa ani, cand am sa ma uit la pozele pe care le-am facut in perioada asta extraordinara din viata mea si imi voi aminti cu multa placere de toate emotiile, de toate bucuriile, tristetile si persoanele deosebite cu care am avut onoarea sa  interactionez, de toate mesajele voastre de incurajare, de toate gandurile voastre bune, de toate momentele tensionate, de bucuria pe care am simt atunci cand s-au intors cele 4 scaune, de sentimentele de speranta si increde pe care le-am simtit atunci cand l-am ales ca si antrenor pe Horia Brenciu, de emotia si motivatia pe care le-am simtit atunci cand Pavel Bartos a anuntat ca sunt preferata publicului, si lista ar putea continua cu mult prea multe ca sa incapa intr-o postare pe Facebook... Abia atunci, peste ani, am sa realizez amploarea acestor momente in viata mea...", a postat Julie pe net cand a aflat ca se afla printre finalistii concursului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate