Crima de la coaforul din PERLA se repeta! Un barbat si-a omorat sotia

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, sâmbătă, într-un coafor din Iaşi, unde aceasta era angajată, apoi a încercat să se sinucidă, fiind dus la Spitalul "Sfântul Spiridon" în stare gravă. Femeia era cazată în Centrul pentru protecţia victimelor violenţei domestice din oraş, împreună cu cei trei copii ai săi, după ce plecase de acasă din cauza comportamentului violent al bărbatului.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIncidentul s-a produs în coaforul aflat la parterul Căminului studenţesc T 17, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi, iar la acel moment în salon se aflau mai multe persoane, care au sunat la 112.

Coodonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia, în vârstă de 38 de ani, avea plăgi multiple la gât şi abdomen şi era în stop cardio-respirator, încercându-se fără succes resuscitarea acesteia.

Bărbatul care a înjunghiat-o pe femeie este în stare critică, intubat, fiind dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfantul Spiridon din Iaşi, unde este supus unei intervenţii chirurgicale.

Conform sursei citate, bărbatul are o plagă înjunghiată abdominală şi este în şoc hemoragic, pronosticul medicilor fiind rezervat.

Reprezentanţi Poliţiei spun că în jurul orei 19.00 bărbatul a intrat în coaforul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu unde lucra soţia sa şi a înjunghiat-o pe aceastra cu un cuţit.

Ulterior, el a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit.

Colegele femeii spun că aceasta plecase de acasă în urmă cu câteva zile din cauza comportamentului violent al soţului.

De altfel, femeia era cazată în Centrul pentru protecţia victimelor violenţei domestice din Iaşi, împreună cu cei trei copii ai săi, unul dintre aceştia fiind major.

Sâmbătă seară, după ce s-a produs tragedia, unul dintre copii, o fetiţă de 13 ani, a venit la coafor îngrijorată că mama sa întârzie de la serviciu. Fata era însoţită de un supraveghetor al centrului respectiv şi nu a putut intra iniţial în incinta coaforului, din cauza anchetei poliţiştilor şi procurorilor, minora fiind anunţată ulterior despre moartea mamei sale.

Femeia avea 38 de ani.

În 5 martie 2012, un bărbat a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla din Capitală, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite.

Bărbatul, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a fost condamnat, în 12 februarie, de Tribunalul Bucureşti, la închisoare pe viaţă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate