Crima din Piața Constituției: Principalul suspect era recidivist, dar a fost eliberat mult mai devreme din închisoare

Unul dintre bărbații suspectați că ar fi ucis duminică un tânăr în Piața Constituției a ispășit o pedeapsă pentru o altă crimă, dar a fost eliberat în baza recursului compensatoriu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Crima din Piața Constiuției este anchetată de oamenii legii care au aflat detalii importante despre principalul suspect al crimei. 

Citeste si: Silvia Dumitrescu a împlinit 60 de ani! La aniversarea solistei, Marius Țeicu a fost într-o formă de zile mari FOTO

Citeste si: Familia Alexandrei Măceșanu a primit o înregistrare șocantă! Fetele ar fi fost scoase din țară cu vase de pescuit

Citeste si: Accident mortal în Hunedoara. Două persoane au murit, după ce un TIR și un microbuz s-au izbit violent

Crima din Piața Constituției: Principalul suspect era recidivist, dar a fost eliberat mult mai devreme din închisoare

Se pare că bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul de 30 de ani a fost condamnat pentru omor, în urmă cu 11 ani. Suspectul crimei din Piața Constituției a fost eliberat în baza recursului compensatoriu și din cauza condițiilor proaste din închisoare. 

Bărbatul a fost condamnat tot pentru o bătaie între clanuri, în zona Petricani, zonă în care și locuiește. Polițiștii au făcut percheziții la casa suspecților și urmează să fie audiați. 

Deocamdată nu se știe dacă ambii suspecți au participat la uciderea bărbatului de 30 de ani. Victima a fost ucisă cu violență, prin aplicarea unor lovituri în zona gâtului cu un obiect tăios.

Peste 900 de persoane închise pentru omor și omor calificat au fost eliberate prin recursul compensatoriu, iar un studiu arată că 70% dintre cei eliberați se întorc în închisoare. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate