Crimă fără precedent în Vaslui! Andrei Banu, găsit cu gâtul tăiat chiar în fața porții!

Un tânăr de 32 de ani, ucis în fața porții

Distribuie pe:

fara descriere

O crimă înspăimântătoare a speriat o întreagă localitate din Vaslui. Andrei Banu avea 32 de ani, iar în ultima vreme lucrase mai mult în străinătate, în Anglia. Din spusele vecinilor, bărbatul era un om foarte liniștit și avea doi copii pe care urma să îi înscrie la școală în această toamnă.

"A venit acasă să-și dea copiii la școală și uitați-vă că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a explicat un văr al tânărului mort.

Crimă fără precedent în Vaslui! Andrei Banu, găsit cu gâtul tăiat chiar în fața porții!

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit aseară, chiar în fața porții, de către niște trecători care au alertat de urgență autoritățile, însă acestea nu au putut decât să anunțe decesul.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale colegilor Alexandrei Măceșanu, în prima zi de școală! "Sperăm să aibă curajul să sune din nou"

Citeste si: S-a despărțit, după trei ani de relație: „Nu pot să trec peste minciună”

Citeste si: O româncă, prinsă la cerșit în America. Cerea bani pentru mâncare și scutece la copil, dar adevărul era altul. Ce i-au găsit polițiștii în buzunare

Din primele informații ale anchetatorilor, vinovații ar face parte dintr-o comună vecină. Este posibil ca ei să fi venit la Bârzești să se distreze, auzind ca aici este sărbătoare. Potrivit surselor din cadrul anchetei a fost stabilit deja un cerc de suspecți, însă decamdată nu se cunosc circumstanțele crimei. Până la această oră un suspect a fost deja adus la sediul IPJ Vaslui pentru audieri, urmând a se stabili dacă acesta va fi reținut, sau nu!

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate