Crimă filmată în Galați! Doi copii au rămas orfani după ce tatăl lor a fost snopit în bătaie și înjunghiat în inimă în plină stradă! Imagini șocante

Un bărbat din Galați a fost scopit în bătaie și înjunghiat în inimă. Crima a avut loc pe o stradă din Galați și a fost filmată de camerele de supraveghere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un bărbat din Galați a fost ucis în plină. Doi copii, o fată și un băiat, au rămas orfani după ce tatăl lor în vârstă de 41 de ani a fost lovit cu o bâtă și înjunghiat în inimă.

Se pare că scandalul ar fi pornit după ce ginerele bărbatului ar fi intrat în conflict cu o grupare din cartier. Victima ar fi sărit în ajutorul lui și a ajuns, astfel, să fie omorât în bătaie. Camerele de supraveghere au surprins mai mulți indivizi fugind pe strada Traian din Galați, dar și pe unul dintre atacatori lovindu-l în mod repetat cu o bâtă pe bărbatul care era deja la pământ.

Citeste si: Ce era de fapt obiectul misterios de pe fața lui Răzvan Ciobanu! Mulți au crezut că este o mască, dar în realitate...

fara descriere

Medicii din Galați nu au mai putut face nimic pentru bărbatul snopit în bătaie

După ce atacatorii au fugit, o altă persoană a sunat la 112. O ambulanță a ajuns la fața locului în cel mai scurt timp, dar era deja prea târziu. Victima s-a stins sub ochii lor, în ciuda eforturilor supraomenești pe care le-au făcut pentru a-l readuce la viață.

„Serviciul nostru a fost solicitat să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constatat că este vorba despre un bărbat aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. Pacientul prezenta o plagă tempo-parietală stângă, extrem de sângerândă şi o plagă înjunghiată în zona inimii. Pacientul era în asistolie, s-a început protocolul de resuscitare, cordul a dat, la început, mici semne de pornire, s-a preluat pacientul în ambulanţă şi cu manevre în curs a fost transportat la Spitalul Judeţean «Sf. Apostol Andrei», unde s-a declarat decesul”, a explicat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, conform Realitatea de Galați.

„El dormea şi a fost chemat să îl ajute pe ginerele lui, care fusese atacat. Am înţeles că au fost patru indivizi care i-au atacat. Era un om la locul lui, muncitor, cu doi copii acasă. Păcat că a murit nevinovat. A vrut să îşi ajute un cunoscut”, au spus, îndurerate, rudele bărbatului, pentru sursa mai sus citată.

Sursă foto: captură video de pe camerele de supraveghere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate