Crima înfiorătoare în Galați! Un pensionar de 75 de ani și-a ucis cu sălbăticie iubita. Cum a fost găsit cadavrul femeii

Un pensionar de 70 de ani din Galați și-a ucis iubita cu sânge rece. Felul în care a fost găsit cadavrul i-a cutremurat până și pe anchetatori.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

O crimă înfiorătoare a avut loc în Galați. Un bărbat de 75 de ani și-a ucis iubita cu sânge rece. Până și anchetatorii au fost șocați de acest caz și de cruzimea de care pensionarul a dat dovada.

„Nu mă așteptam să facă așa ceva! Doamne!”, a spus o vecină.

„Nu părea violent. Mă și mir”, a spus un alt bărbat care locuia în același cartier cu asasinul.

Trupul neînsuflețit al victimei pensionarului a fost găsit la marginea cimitirului din oraș. Cadavrul nu avea mâini și picioare.

Dumitra Popeanu avea 62 de ani avea o relație cu Vasile Tofan, bărbatul care avea să-i fie călău. Ei erau împreună de șase luni de zile și-și găsiseră alinarea unul în brațele celuilalt, după ce rămăseseră văduvi.

Citeste si: Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea! Andrada Surdeanu a sărbătorit evenimentul cu tatăl care a bătut-o la un turneu de tenis! FOTO

Citeste si: Cristian Piedone, prins de două ori cu 107 km/h, în localitate! Polițiștii spun că fostul edil avea și permisul expirat

Citeste si: Soţul Andreei Esca este praf în afacerile cu produse cosmetice! Într-un an, profitul firmei lui Alexandre Eram a scăzut de aproape trei ori, în timp ce datoriile sunt uriaşe!

fara descriere

Detalii șocante despre crima din Galați

Între victimă și criminal ar fi pornit o ceartă aprigă pe fondul consumului de alcool. Cu o violență rar întâlnită, Vasile Tofan a atacat-o pe Dumitra Popeanu cu un cuțit și i-a dezmembrat trupul în cadă. Rămășițele umane le-a abandonat lângă un gard.

După ce s-a trezit din beție, bărbatul a fugit într-o comună din Galați. Cuprins de remușcări, el a povestit totul unui amic, iar acesta a lertat autoritățile.

„În apropierea cimitirului Sf. Lazăr a fost descoperit cadavrul unei femei. Acesta era tranșat”, a declarat un purtător de cuvânt.

Vasile Tofan a fost reținut de polițiști și riscă să-și petreacă restul zilelor în spatele gratiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate