Crimă șocantă la Jilava! Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, iar apoi s-a sinucis

Un bărbat și-a înjunghiat cu sânge rece soția, iar mai apoi s-a sinucis.

Crimă șocantă la Jilava! Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, iar apoi s-a sinucis
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

O crimă șocantă, urmată de o sinucidere a avut loc în Jilava! Un bărbat și-a ucis cu sângere rece soția, după ce a înjunghiat-o în zona gâtului, iar mai apoi s-a sinucis. Tot scandalul ar fi pornit de la faptul că femeia voia să se despartă de soțul ei, iar bărbatul nu a putut accepta decizia. 

Și-a omorât soția, iar apoi s-a sinucis

Un bărbat de 38 de ani a purtat o discuție aprinsă cu soția lui, care se pare că ar fi vrut să se despartă de acesta. Enervat de faptul că femeia vrea să pună punct relației, a înjunghiat-o în zona gâtului și pieptului. Ulterior, acesta a fost văzut de către o femeie cum încerca să ascundă cadavrul. La scurt timp, individul și-a pus capăt zileleor, iar martorul a sunat imediat la numărul de urgență. 

Citeste si: Tragedie la Iași! Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat că fiica de 15 ani a rămas însărcinată. Cum a fost găsit

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Tot scandalul ar fi pornit de la faptul că soția voia să se despartă de partenerul ei de viață. Discuția a avut loc de față și cu mama fetei, care ulterior a plecat la biserică. Când s-a întors, l-a surprins pe bărbat în timp ce încerca să scape de cadavru. Văzând că a fost observat de cineva, bărbatul a mers într-o cameră și s-a înjunghiat în zona gâtului.

Crimă șocantă la Jilava! Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, iar apoi s-a sinucis
imagine ilustrativă[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Iubitul gelos s-a transformat în călău! Își suspecta iubita că îl înșela cu o prietenă: „Se uita la mine cu o privire umilitoare”

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane, confirmând decesul. Se pare că cei doi proveneau dintr-o familie destul de bună și nu au mai avut probleme cu legea. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sinucidere șocantă în Iași! Un bărbat de 91 de ani și-a pus capăt zilelor după ce și-a înmormântat soția

Caz șocant în Galați! Un bărbat s-a înjunghiat pentru că soția lui nu îi deschidea ușa de frică

Șoferița care a călcat cu mașina două fete le-a spus polițiștilor că băuse niște rom! Femeia avea o alcoolemie mare în sânge

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Adevăratul război dintre China și America! Care este, de fapt, arma secretă a Chinei

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies