CRIMA SOCANTA! O femeie UCISA a fost gasita intr-o valiza de un taximetrist

Angajaţii unui hotel de lux din staţiunea Bali au fost îngroziţi când au descoperit cadavrul unei turiste de 62 de ani înghesuit într-o valiză, într-un taxi.

Distribuie pe:

fara descriereDoi tineri au transportat bagajul până la maşină, după care au dispărut. Taximetristul a intrat la bănuieli când a văzut că cei doi nu se mai întorc si a verificat valiza. Geamantanul era plin de sânge, învelit într-un cearşaf şi prins cu bandă adezivă, potrivit România TV.

Taximetristul a dus apoi geamantanul la secţia de poliţie din staţiune, unde poliţiştii au descoperit trupul femeii de 62 de ani pe jumătate dezbrăcat şi cu mai multe răni la nivelul capului şi al feţei. Medicii legişti spun că femeia a fost lovită cu un obiect contondent şi că s-a luptat cu agresorii săi.

Poliţia indoneziană i-a ridicat repede pe fiica femeii şi pe iubitul acesteia, care se cazaseră la un alt hotel din staţiune. Potrivit autorităţilor, camerele de supraveghere din hotel au surprins o ceartă între bătrână şi iubitul fetei sale cu o seară înainte de cumplita crimă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate