Criminala de la metrou era o bomba cu ceas! Putea face mai multe victime!

Ar putea sa scape nepedepsita suspecta pentru crima de la metrou pe motiv ca nu are discernamant? Este intrebarea pe care nu ne-o punem numai noi, ci si politistii celebri cu zeci de ani de experienta. Expertii cred ca femeia care a impins-o pe tanara in fata metroului era o bomba cu ceas si cu efect imprevizibil si ca daca nu ar fi fost prinsa, putea sa faca si alte victime. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Autor: A.N.C.
 
Un bolnav psihic lasat in societate se comporta ca o bomba cu efect imprevizibil.
 
Pe pagina suspectei de pe un site de socializare sta marturie despre frustrarile pe care si le exprima de cateva luni.
Nemultumirile ei se indreptau de cele mai multe ori inspre membrii familiei, pe care ii acuza de lucruri cumplite.
Fratele si mama femeii sustin ca au pierdut legatura cu ea si nici macar nu stiau ca locuieste in Bucuresti.
 
 
Problemele femeii ar fi inceput in Spania, pe cand lucra acolo. Pe site-ul respectiv femeia spune ca cineva i-ar fi expus public secretul.
Specialistii spun ca suspecta facuse o fixatie pentru femeile tinere. Se fixeaza pe o anumita tipologie umana, in sensul acesta, fete tinere, pe care le impinge, iata, in fata metroului.
 

 

 
Femeia si-ar fi urmarit indeaproape victimele pana sa le atace.
Nu pentru ca le-ar fi cunoscut si ar fi avut ceva cu ele, ci pentru ca in mintea ei aceste persoane s-ar fi asociat cu o imagine dureroasa.
Vecinii din Craiova ai mamei femeii acuzate de cumplita crima le dau dreptate specialistilor.
 
In orice clipa, un astfel de individ fara discernamant poate ataca. Au mai fost cazuri, unele chiar foarte grave, dar, in lipsa unei legislatii adecvate, acestor bolnavi li se permite sa traiasca in liberatate si chiar nesupravegheati.
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies