Criminala de la metrou îşi aşteaptă sentinţa! Decizie neaşteptată în cazul Magdalenei Şerban

Magdalena Şerban poate răspunde penal pentru faptele ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Magdalena Şerban a ucis cu sânge rece o tânără după ce a împins-o în faţa metroului. Avocatul femeii a încercat să arate că ea nu avea discernământ în momentul comiterii crimei, însă cei de la Institutul de Medicină Legală au stabilit că ea poate fi trasă la răspundere penală pentru faptele ei. 
 
Anul trecut infractoarea a împins-o pe Alina Ciucu, în vârstă de doar 25 de ani, în faţa trenului subteran din staţia Dristor 1. Fata a murit pe loc. Cu puţin timp înainte de tragedie, ucigaşa încercase să facă acelaşi lucru cu o altă fată într-o staţie de metrou diferită, dar ea a reuşit să îşi păstreze echilibrul. 
 

 

 
Magdalena Şerban ar putea răspunde în faţa legii atât pentru infracţiunea de omor calificat, cât şi pentru cea de tentativă de omor. 
 
"Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor", a declarat Magdalena Şerban în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate