Criminala de la metrou, păzită zi și noapte de alte deținute! De ce se tem colegele ei de celulă

Magdalena Șerban este păzită zi și noapte de alte deținute.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La un an și jumătate de la crima teribilă de la metrou, Magdalena Șerban este în continuare în centrul atenției.

În urma condamnării, „criminala de la metrou” împarte celula de la Târgşor cu alte şase femei încarcerate pentru omor.

Pentru că Magdalena Şerban poate ataca oricând pe cineva sau chiar să-şi facă rău singură, trei dintre colegele de celulă o păzesc 24/24 de ore.

Astfel, în funcţie de câte ture au pe lună, fiecare dintre cele trei poate primi până la 11 zile pe lună care se scad din condamnare.

Citeste si: Ionuț și Silvia plecau în fiecare zi la muncă în uniforma militară. Totul s-a schimbat radical într-o bună zi. Atunci ei au îmbrăcat altă ținută. Ce s-a întâmplat!

Citeste si: Un cunoscut primar, în stare gravă, după ce i-a explodat un cazan de țuică în față

Citeste si: Florentin Pandele, noi detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea: „Stăm și ne rugăm...”

„Deținutele, alese dintre cele cu vechime, fac planton, prin rotație, servicii de câte opt ore fiecare. Exact ca în armată, în baza unor planificări. Așa, pe toată durata unei zile, adică pe timpul a 24 de ore, colega lor este păzită.

Este o procedură care se aplică la toți pușcăriașii cu grad ridicat de risc, dar și la cei care nu se pot ajuta singuri: infirmi, orbi…Magdalena Șerban face parte din categoria celor potențiali agresivi și trebuie supravegheată non-stop, cu atât mai ult cu cât este în tratament pentru tulburările neuropsihiatrice de care suferă”, au dezvăluit surse din interiorul Administrației Naționale a Penitenciarelor pentru Libertatea.

„Este vorba de muncă la interior, cum sunt cele executate la biblioteci, la curățenie sau la zugrăvit. Este pază în cameră și se recompensează conform regulamentelor”, au adăugat sursele citate.

Magdalena Șerban, condamnată la închisoare pe viață

În luna decembrie 2017, Magdalena Șerban a încercat în aceeași să ucidă două tinere. Prima dată a încercat să o împingă sub roțile trenului pe o tânără ls stația de metrou Costin Georgian. Tânăra a scăpat în mod miraculos. La câteva ore distanță, Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu.

Criminala a fost condamnată la închisoare pe viață, la plata a 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale către Alexandra Costache, tânăra care a reuşit să se salveze, dar şi la plata a încă 30.000 euro daune morale către iubitul tinerei ucise.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate