Criminalistii de la FBI vin in Romania pentru cazul Madalina Manole! "Nu a fost sinucidere" Aceasta este concluzia unui raport paralel cu cel al anchetatorilor romani

Ieri s-au implinit 6 ani de la moartea Madalinei Manole, iar adevarul despre moartea ei ramane inca invaluit intr-o aura de mister.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereA fost unul dintre cele mai mediatizate cazuri de moarte suspecta din Romania. Cazul Madalina Manole a nascut zeci de ipoteze, insa varianta finala anuntata de autoritati a fost una singura: sinucidere.

Iar daca in tara, spiritele s-au mai calmat, cazul Madalina Manole continua sa fie dezbatut peste Ocean. In urma cu un an, romanca Mihaela Brooks, specialista in „Criminal Profiling”, a prezentat cazul Madalina Manole la Congresul de Crimonalistica din Atlanta, in fata catorva dintre cei mai importanti specialisti de pe continentul nord-american. Subiectul a fost dezbatut pe larg, iar majoritatea celor care au studiat dosarul au fost de acord ca nu exista suficiente probe care sa ateste ca a fost vorba despre o sinucidere.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate