Criminalul din Făget ar fi consumat droguri! Ce s-a găsit în sângele lui, în urma testelor

Criminalul din Făget ar fi consumat droguri, acest lucru împingându-l să ucidă un om și să bage în comă o femeie!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ionel Florin Boldea, criminalul din Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, iar acest lucru s-ar fi aflat din testele rapide de sânge. În aceste momente, bărbatul se află încă la audieri.

Astfel, conform Antena 3, în momentul capturării și reținerii criminalului din Făget, el ar fi avut trei tipuri de droguri în sânge, unul dintre ele fiind cocaină.

Bărbatul va fi acuzat de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducere sub influența stupefiantelor.

Citeste si: Ozana Barabancea a trăit clipe de coșmar: ”Unul dintre colegii noștri a decedat”

Citeste si: Avem dovada! Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este îndrăgostit! Cine i-a furat inima ex-ului Ralucăi

Citeste si: Imagini scandaloase! Ce i-a făcut o polițistă unei bătrâne din Rădăuți care vindea legume pe marginea trotuarului

Criminalul a tot invocat cuvântul ”icoană”

Azi-noapte, criminalul din Făget, Boldea Ionel Florin, a fost prins de către oamenii legii. Mai mult decât atât, criminalul care a ucis un bărbat, a băgat în comă o femeie și a mai agresat alte trei persoane, a recunoscut faptele. Criminalul a tot invocat, în discursul lui, sintagma ”o icoană”. Dar care să fie adevărul? Ce s-a întâmplat, de fapt, în mintea criminalului în momentul în care a comis fapta?

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că pățești rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, polițiștilor, în timp ce era încătușat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate