Criminalul din Făget nu este la prima agresiune! În 2015 a snopit în bătaie un bărbat

Criminalul din Făget nu este la prima agresiune pe care o face. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a băgat în spital un alt om, după ce i-a administrat agresiuni fizice.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Ionel Florin Boldea nu este la prima abatere. Criminalul din Făget care a ucis un om în urmă cu câteva zile, a băgat în comă o femeie și a mai agresat alte trei persoane, se află acum în mâinile polițiștilor. Însă, bărbatul nu este la prima agresiune! În anul 2015, a snopit în bătaie un bărbat în prima zi a lunii martie, în timp ce Ionel Florin Boldea era barman! Într-o zi, un bărbat care se afla în stare de ebrietate, a mai cerut un rând de băuturi, însă criminalul din Făget a refuzat să îl mai servească, iar de atunci au început certurile. Ionel Florin Boldea l-a scos pe bărbat din restaurant și l-a bătut pe bărbat. După un proces care a ținut doi ani de zile, criminalul a scăpat doar cu o amendă. La întreaga scenă a luat parte și un martor, care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, conform Cancan.

  Citeste si: Câți bani câștigă cu adevărat Selly, vloggerul adolescenților! Afacerile tânărului de 18 ani, care abia la anul dă BAC-ul, s-au extins

  Citeste si: ȘOC! Cum arată Magda Ciumac la plajă în Italia! Oamenii nu au mai văzut-o de multă vreme, dar au avut o mare surpriză

  Citeste si: Imagini de la locul groaznicului accident în care Nella Angheluță și-a pierdut prietena bună! Trenul a târât mașina 100 de metri FOTO

  ”În data de 01.03.2015, în jurul orei 02:00, în fața restaurantului Padeșul, inculpatul BOLDEA IONEL a agresat-o cu pumnii și cu picioarele pe persoana vătămată IACOBESCU SERGIU PETRIȘOR, pe fondul unor discuții contradictorii legate de refuzul inculpatului de a o servi pe persoana vătămată cu alcool, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

  Starea de fapt reținută prin rechizitoriu s-a întemeiat pe probatoriul administrat în cauză, respectiv: declarație persoană vătămată (fila nr. 8-11), certificat medico-legal nr. 256/02.03.2015 (fila nr. 12), scrisoare medicală (fila nr. 13), acte medicale și bilet de ieșire din spital (filele nr. 14-27), declarații martori (filele nr. 28-34, 44, 45), declarații suspect/inculpat (filele nr. 37, 41-42), adresa nr. xxxxx/17.10.2016 emisă de Spital C_____ M________ de Urgență Timișoara și decont cheltuieli (filele nr. 47-49)”, se arată în rechizitoriu.

  Criminalul a tot invocat cuvântul ”icoană”

  Azi-noapte, criminalul din Făget, Boldea Ionel Florin, a fost prins de către oamenii legii. Mai mult decât atât, criminalul care a ucis un bărbat, a băgat în comă o femeie și a mai agresat alte trei persoane, a recunoscut faptele. Criminalul a tot invocat, în discursul lui, sintagma ”o icoană”. Dar care să fie adevărul? Ce s-a întâmplat, de fapt, în mintea criminalului în momentul în care a comis fapta?

  „O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că pățești rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, polițiștilor, în timp ce era încătușat.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate