Criminalul din Timiș a recunoscut! Cum a fost tot timpul cu un pas înaintea sutelor de polițiști! Știa exact unde aveau să-l caute și unde erau filtrele

Criminalul din Timiș a recunoscut că în cele două zile în care s-a ascuns de polițiști era cu un pas înaintea lor. De unde știa unde aveau de gând să-l caute și unde erau filtre.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Criminalul din Timiș a ajuns în primele pagini ale presei după ce a ucis un polițist împușcându-l în gât. Mai mulți agenți fuseseră trimiși în misiune pentru a-l aresta pe infractorul care reușisese să fugă pentru a nu ajunge din nou după gratii. Din nefericire, lucrurile au luat o întorsătură tragică la scurt timp după ce oamenii legii au ajuns în locul în care el se ascunde.

fara descriere

Cristian Amariei, un polișist din Recaș, a fost ucis după ce Ionel Lepa l-a împușcat în gât. Un alt agent a fost și el rănit în picior în schimbul de focuri. Deși a reușit și de acea dată să scape, ucigașul a fost găsit după ce forțele de ordine s-au mobilizat și au depus eforturi uriașe pentru a-l aduce pe acesta în fața legii.

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat acum 6 luni: „Încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune”

fara descriere

Criminalul din Timiș a povestit cum a reușit să se ascundă după ce l-a ucis pe polițist

Criminalul din Timiș a declarat că intenția lui nu a fost să-l ucidă pe agentul Cristian Amariei, ci doar să-l rănească. În plus, el le-a râs în față polițiștilor, povestind cum a reușit să se ascundă timp de două zile. Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise.

„Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

Criminalul a reușit să se furișeze în casa prietenului său, deși imobilul era păzită de polițiști. De la geam, el asculta planurile pe care ei le făceau și știa unde sunt filtrele lor.

„Avem Academia de Poliție care pregătește șefi. Sunt mulți de acolo care ajung șefi fără să cunoască realitatea din stradă”, a declarat Viorel Șeicaru, liderul sindical al polițiștilor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate