Criminalul tinerei ucise și arse pe un câmp la Giurgiu este liber în continuare. Misterul capătă proporții, în timp ce polițiștii bat pasul pe loc

Anchetatorii nu reușesc să-l găsească pe criminalul care a omorât cu sânge rece o tânără, iar mai apoi i-a dat foc pe un câmp din Giurgiu.

Misterul criminalului care și-a incendiat victima continuă
Misterul criminalului care și-a incendiat victima continuă
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Misterul morții fetei incendiate într-o valiză abandonată, pe un câmp din Giurgiu, capătă noi dimensiuni. Deși au trecut cinci zile de la momentul în care a fost găsită tânăra, până la această oră, anchetatorii nu au reușit să afle care este identitatea victimei, dar nici cine este criminalul.

Polițiștii nu au reținut niciun suspect, iar fata ucisă nu a fost recunoscută de nimeni, deși cu două zile în urmă, specialiștii i-au făcut un portret robot, care mai mult a creat controverse în mediul online.

Misterul criminalului care și-a incendiat victima continuă
Portretul robot al tinerei arse

Odată cu apariția acestuia în spațiul public, oamenii au început să caute asemnănări cu alte fete dispărute, pe care le-au urcat apoi pe internet. Acest lucru a creat multe controverse, pentru că familiile persoanelor dispărute au ajuns să-și imagineze ce este mai rău.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

În ce stadiu e ancheta polițiștilor

Miercuri, 4 noiembrie, oamenii legi au primit rezultatele testului ADN al victimei, prelevat cu dificultate de legiști din rămășițele arse ale tinerei.

Totuși, experții susțin că nimeni din baza de date a Poliției nu se potriveste cu acest profil.  „Reprezintă cheia acestui caz. După ce va fi identificată cam 75% cazul e rezolvat. E dificil totuși pentru că nu există multe elemente care să îi ajute pe anchetatori”, spun criminologii.

Aceeași metodă a fost folosită și în cazul Caracal, când anchetatorii au identificat-o pe Alexandra. Atunci însă, polițiștii au avut din start numele fetelor. O

altă diferență este faptul că oamenii legii nu știu cu exactitate când a fost omorâtă victima și nici în ce loc s-a întâmplat crima.  „Avem doar un loc al incendierii, golit de orice fel de altă probă. Există o singură valiză arsă complet, care nu prezența vreo amprentă. Ce știm sigur e că a avut parte de o moarte violență. Avea sternul, coloana și coastele rupte. În plus, legiștii au găsit o lovitură cu un obiect ascuțit la nivelul capului.
Aceste leziuni i-au provocat moartea, nu faptul că a fost incendiată. Cel mai probabil vorbim de o crimă pasional.

Citeste si: Portretul robot al femeii incendiate în valiză seamănă izbitor cu chipul unei tinere dispărute din Hunedoara

Citeste si: Crimă oribilă în Giurgiu! Femeie băgată în valiză și arsă pe câmp

„Premisele ar putea duce la un criminal sexual, în serie, probabil, după cum a acționat. Din punct de vedere comportamental pulsiunile interne l-au făcut să acționeze sângeros, caracteristic criminalilor psihopați. faptul că a dat foc, e o fantasmă pe care criminalul a trăit-o. Mutilarea victimei duce la excitarea și finalizarea excitării fizice și spirituale, iar criminalul nostru se încadrează comportamental foarte bine în acest mod”,  spun experții.

Desi Poliția spune că există un cerc de suspecți, pănă acum nu a fost dată publicității vreo pistă demnă de luat în calcul. Singura varianta care mai stă în picioare este analizarea camerelor de supraveghere aflate lângă locul unde tânăra a fost incediată.

O țară întreagă este cu sufletul la gură din cauza criminalului care se plimbă liber printre nevinovați. Poliția este în alertă de cinci zile și face tot posibilul să deslușească misterul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies