Crin Antonescu si Liviu Dragnea au votat impreuna. Crin: "Din pacate, vremea nu ne-a fost favorabila"

Liderii USL Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au votat, duminică dimineaţă, la Liceul Agricol din Alexandria, preşedintele PNL spunând că nu ştie cât de masivă mai poate fi prezenţa la urne în actualele condiţii meteo, iar social-democratul sperând ca deseară "România să fie mai fericită".

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: MediafaxAntonescu a spus că a votat pentru oamenii care să schimbe România şi să îi dea un nou destin. El a spus că la Alexandria este mai bine de votat, din punct de vedere "meteorologic".

Întrebat dacă se aşteaptă la o prezenţă masivă la vot, liderul liberal a răspuns: "Nu ştiu cât de masivă mai poate fi la nivel naţional, având în vedere starea meteorologică. Din păcate vremea nu ne-a fost favorabilă, mă refer la toţi cei care doresc să voteze, indiferent de opţiune, dar mizez pe dorinţa românilor de a-şi exprima opţiunea şi de a înfrunta vremea".

El a mai spus că va aştepta la Bucureşti rezultatele naţionale pentru alegerile parlamentare.

La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că se aşteaptă ca românii să vină la vot în sudul ţării, unde condiţiile meteo sunt mai bune decât în Transilvania.

"Se pare că prezenţa este destul de bună în Teleorman. Cred că până la închiderea urnelor cetăţenii vor veni să îşi aleagă destinul şi sper ca deseară România să fie mai fericită decât a fost până de curând", a spus Dragnea, citat de Mediafax.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate