Cristea nu e in stare sa o satisfaca? Bianca: "Cred ca sunt fericita, dar se poate si mai bine"

Bianca s-a maturizat vizibil fata de tanara care a fost acum cativa ani si spera ca sa evolutia ei sa fie din ce in ce mai buna si schimbarile sa fie toate in bine.##VIDEO9815##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Nu mai suntem aceiasi, evoluam ca si personalitate, atitudine si oameni. Eu cred ca m-am maturizat, nu ca m-am schimbat. Sunt greseli din care am invatat. Blondul acela de demult nu as risca sa mi-l mai fac pentru ca distruge compozitia firului de par si nu as mai risca sa port extensii", a marturisit Bianca ca este un mare regret al ei.

fara descriereDespre iubitul ei, Adrian Cristea, Bianca sustine ca nu se cearta cu el si ca e fericita, dar ca se putea si mai bine de atat.

"Mai am de invatat si probabil toata viata o sa am de invatat, e normal sa gresesti. Nu ma cert cu Cristea, nu as putea, sunt lucruri pe care nu ar trebui sa le spun dar am invatat din ele si nu se vor mai repeta. Cred ca sunt fericita, dar se poate si mai bine. As dori sa ma schimb din ce in ce in mai bine. Sunt o femeie in toata regula si e normal sa nu ma mai caracterizeze anumite lucruri", a mai adaugat Bianca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate