Vedete

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase! După ce a auzit că un copil plânge, Nasty a glumit: “E al lui Borcea, nu al meu!”

La inaugurarea grădiniţei pentru gimnaşti, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase! După ce a auzit că un copil plânge, Nasty a glumit: “E al lui Borcea, nu al meu!”icon photo

Acum câteva zile, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. Fostul mare tensimen a fost prezent la inaugurarea unei grădiniţe pentru micii gimnaşti, cu vârste între 3 şi 5 ani, care va funcţiona în cadrul Complexului Ion Ţiriac - Telekom Arena din Otopeni. Grădiniţa a fost inaugurată de Nadia Comăneci, mai ales că aceasta se va numi "GymNadia".

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase: “Primul număr 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe câteva hostesse"

Năstase a ieşit imediat în evidenţă. “Primul număr 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe câteva hostesse, a întreţinut atmosfera şi a glumit cu Ion Ţiriac. În timpul discursului, miliardarul a auzit scâncetul unui copil din sala de festivităţi”, a relatat Gazeta sporturilor. (vezi cum îl copiază pe Crist Borcea iubitul fostei sale soţii)

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase! După ce a auzit că un copil plânge, Nasty a glumit: “E al lui Borcea, nu al meu!”

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. Ion Ţiriac l-a ironizat pe Năstase

La eveniment, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. "Ilie, cred că e al tău! Sau nu, că tu nu mai poţi", a spus Ţiriac. Iar replica lui Nasty a venit din grupul marilor sportivi: "Pardon, e al lui Borcea, nu al meu!”, s-a mai scris despre episod, Năstase făcând aluzie la faptul că Borcea are mai mulţi copii cu mai multe partenere.

 

 
Ion Ţiriac va ridica un cartier de lux în zona Romexpo! Este cel mai mare proiect imobiliar al miliardarului! DEZVĂLUIRIicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bineicon photo

Vedete

Secretul Nicoletei Nucă! Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine

Nicoleta Nucă a impresionat, de-a lungul ultimelor luni, cu o siluetă de invidiat, demnă de un model.

Titlu secțiune