Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano? Dinamovistul ar fi cheltuit cu frumoasa femeie 100.000 de dolari în două zile! Paranghelia a fost filmată de Securitatea italiană! Cine a făcut toate aceste dezvăluiri fabuloase

După declaraţiile lui Cornel Dinu, mulţi se întreabă dacă Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se pare că Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano, în 1999, după ce a perfectat, în calitate de conducător al lui Dinamo, transferul lui Adrian Mutu la Inter Milano. Cornel Dinu, antrenorul de atunci al lui Dinamo, a vorbit în Gazeta sporturilor despre detaliile afacerii. “Un bun prieten din Târgovişte devenit înalt ofiţer şi şef de direcţie în MI, aflat în relaţii fireşti cu serviciile noastre de informaţii, m-a întrebat dacă ştiu cât a costat Mutu şi mi-a spus: "Cornele, ştim de la "SISDE" că s-au luat de fapt 6,5 milioane de dolari de la Inter", a spus Dinu. SISDE este Serviciul de Informaţii Militare Italiene.

Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano. Fotomodelul fusese iubita celebrului fotbalist Ruud Gullit

“Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost că unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. "SISDE" a filmat şi înregistrat paranghelia”, a mai spus Cornel Dinu. Fostul antrenor a fost întrebat de reporter: „Cine a petrecut cu manechina? Cristi Borcea?”. Conform Gazetei sporturilor, Dinu a râs. (vezi ce sumă uriaşă a cheltuit Borcea pe studiile copiilor săi)

Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano: “Ştiam şi eu că se laudă "reuşitul" cu manechina"

Acum 20 de ani, Cristi Borcea a petrecut cu un manechin la Milano. “În niciun caz nu era cel pe care l-am considerat mereu prieten, Vladimir Cohn! Deşi e atât de adevărată vorba "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur". Reporterul l-a mai întrebat pe Dinu ce i-.a spus prietenului ofiţer după ce a aflat informaţiile. “Ştiam şi eu că se laudă "reuşitul" cu manechina, dar m-am rezumat să-i spun "se poate, Fănică!", a mai spus Cornel Dinu.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate