Cristi Borcea are masini de peste 700.000 euro! La nunta a fost ca la salonul auto de la Geneva

Expozitie de masini de lux la nunta lui Cristian Borcea cu Valentina Pelinel. Culmea, majoritatea ii apartin omului de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

Cristian Borcea a facut o adevarata demonstratie de forta cu ocazia cununiei civile cu Valentina Pelinel. Omul de afaceri nu o duce deloc rau dupa ce a iesit din penitenciar, iar asta se vede doar judecand dupa masinile din parcare. Patru bolizi cu o valoare totala de cel putin 700.000 euro au tronat in parcarea restaurantului in care a avut loc petrecerea de dupa cununia civila. Cu acestea au venit fie mirii fie mambrii ai familiei acestuia sau rudele miresei.

Maybach 560 SL este perla coroanei, un automobil cu care se plimba si nasul Gigi Becali. Deosebirea este ca masina lui Borcea este varianta mai noua si mai „imbunatatita”. Pretul automobilului – in jur de 200.000 euro.

Porsche Cayenne S E-Hybrid, in varianta „varf de gama”, detinuta de Borcea, costa cel putin 120.000 euro.
Mercedes S Coupe Facelift este o masina sport pentru pretentiosi. Automobilul este „o bestie pe patru roti” care are un pret de catalog intre 105.000 euro si 250.000 euro, in functie de echipare.

Porsche Panamera, o masina la mare moda pe strazile din Bucuresti. Pretul de catalog este cuprins intre 130.000 euro si 205.000 euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate