Cristi Borcea este bolnav! Anunțul a fost făcut chiar de el: „Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de...”

Cristi Borcea a ieșit de curând din închisoare, dar nu a apucat să se bucure prea mult de timpul liber pentru că a fost nevoit să plece în Budapesta pentru a se vindeca de o boală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Cristi Borcea vrea să ia o pauză de la fotbal și ar vrea să acorde mai mult timp familiei, după ieșirea din închisoare. Însă el nu apucat să petreacă foarte mult timp cu familia pentru că imediat după ce a ieșit din închisoare a plecat din țară să își rezolve anumite probleme de sănătate. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf din cauza relației cu Culiță Sterp! „Sunt dezamagită, sincer, de amândoi”

Citeste si: Cristi Borcea se duce pe şantier după ce a fost eliberat din închisoare! Afaceristul a primit aprobare să îşi extindă hotelul din Olimp!

Citeste si: Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

Cristi Borcea este bolnav. Anunțul a fost făcut chiar de el: „Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de...”

Fostul șef al Dinamo a dat declarații pentru Libertatea și cu această ocazia a făcut și un anunț important pentru cei care ar avea nevoie de el în această perioadă. 

fara descriere

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!”. Îi aparține lui Al Pacino”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea. 

fara descriere

Crisiti Borcea a fost eliberat din închisoare miercurea trecută, după ce în luna februarie a primit o pedeapsă în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate