Cristi Borcea, profesor de sex la Jilava! Dezvăluiri EXCLUSIVE din penitenciar

Cristi Borcea pare să își fi găsit o ocupație cât se poate de interesantă în spatele gratiilor, el fiind închis la Penitenciarul Jilava și, pare-se, și-a găsit menirea: cea de a le fi profesor altor deținuți.

Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, susține un fost deținut de la Jilava, Cristi Borcea, la insistenâele colegilor de acolo, a început să le țină adevărate cursuri de relaționare cu femeile.

Citeste si: S-a aflat când va ieşi Cristi Borcea de la închisoare: „Dacă nu va călca pe bec, ar avea şanse mari de a fi eliberat la data stabilită”

Citeste si: Probleme în afaceri pentru Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea? Restaurantul din Miami, în încurcătură

Citeste si: Adevărul despre Cristi Borcea! Ce face, toată ziulica, la Jilava și cum îi umilește pe ceilalți deținuți| EXCLUSIV

”Cristi are experiență și, de aceea, îi învață pe unii cum să se comporte cu femeile când vor ieși de acolo. Cum să le agațe, cum să le înnebunească, ce le place femeilor, ce vor să audă… E ca un profesor de sex, și chiar se pricepe la asta ”, ne-a spus un fost deținut de la Jilava care, printre altele, a avut ocazia să asiste la ”cursurile” ținute de Cristi Borcea. Mai mult decât atât, susține sursa citată, Cristi Borcea chiar le dă sfaturi practice, în funcție de ”buzunar” fiecăruia.

”Borcea le-a explicat că femeilor le plac gesturile mici, surprizele plăcute. I-a spus unuia, care zicea că lui îi este ușor să impresioneze femeile cu banii, că el nu are nevoie de milioane ca să cucerească. I-a explicat că un trandafir, la momentul oportun, e la fel d eprețios ca un buchet de milioane. Că, dacă o așteaptă acasă cu o mâncare bună, ușoară, cu un vin sau un suc, e la fel ca și când ar scoate-o la restaurant.
Ba chiar mai bine, că dormitorul e mai aproape… Mai mult, le dădea sfaturi și pentru cum să se comporte în pat, să nu se grăbească, să nu încerce să demonstreze cât sunt ei de tari, ci să aibă grijă de ele…. Borcea pare chiar romantic așa, cred că de aia are și succesul la femei pe care îl are. Și, orice s-ar zice, chiar are experiență...”,
ne-a mai spus fostul deținut.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Cristi Borcea joacă table în închisoare

 

”Cristi Borcea a lucrat din greu, la Chiajna. Mă rog, nu se spetea cu sapa, dar a lucrat în rând cu ceilalți. E un tip foarte mișto, are umor și chiar te distrezi cu el. Dar, atunci când a început munca, era negru de supărare, mormăia că trebuia să fie acasă, nu să fie în câmp, la muncă”, ne-a spus unul dintre deținuții care până de curând, au fost închiși la Penitenciarul Jilava și care, de câteva zile, a fost eliberat.

Apoi, ne-a mai spus sursa noastră, Cristi Borcea a rămas ”pe penitenciar”. ”E mai ușor să muncești la penitenciar. Acum, de fapt, am înțeles că nici nu mai muncește, știe că nu are rost să se spetească. El, oricum, trăiește ca un rege acolo, nu are probleme, e super-respectat de toată lumea”, ne-a mai spus sursa citată. Iar fostul coleg de penitenciar al lui Cristi Borcea ne-a explicat ce face, toată ziulica, fostul acționar al echipei Dinamo București. ”Când sunt meciuri, se uită la ele, se mai enervează când vede cum joacă Dinamo. Dar, dacă nu e fotbal la TV, joacă table. Și, vă zic sincer, e campionul pușcăriei, rupe la table. Am jucat și eu cu el, m-a bătut, are un noroc și la zaruri de nu se poate explica”, ne-a mai spus sursa noastră.

 

Cristi Borcea, îndrăgostit până peste cap de Valentina Pelinel

La ieşirea din puşcărie, omul de afaceri a susţinut că Valentina este singură femeie care îl interesează! “O ador, este îngerul meu! În toţi anii în care am fost închis, mi-a fost aproape la greu şi nu m-a părăsit nici măcar un moment! Am trăit împreună clipe grele şi complicate, dar niciodată, ea nu a dat înapoi! Mi-a demonstrat că mă iubeşte cu adevărat! Aşa cum de altfel, o iubesc şi eu pe ea! Este totul pentru mine! Veţi vedea că de acum înainte nimeni şi nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Cristi Borcea, apoi, a fost practic nedespărţit de Valentina Pelinel.

De altfel, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au decis să devină şi oficial un cuplu, cei doi spunând un “Da” hotărât în faţă ofiţerului Stării Civile. După ce au semnat actele, cei doi proaspăt însurăţei s-au îndreptat spre un local de lux din Nordul Capitalei, extrem de discret, şi, alături de prietenii lor apropiaţi, au petrecut până dimineaţă… Apoi, la o lună după, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au chefuit la Budapesta, cei doi căsătorindu-se religios acolo şi au avut o petrecere fabuloasă în Capitală Ungariei. După încarcerarea lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a născut gemenii cuplului, cei doi micuți alăturându-se primului lor copil, Milan.

În altă ordine de idei, Cristi Borcea, susține amicul acestuia, este unul dintre norocoșii Penitenciarului Jilava. ”Valentina Pelinel îl vizitează tot timpul când are voie. Nu cred că a ratat Valentina vreo vizită. Îi aduce tot felul de delicatese, trabucuri... Cristi Borcea este un fericit, are moralul bun acum, mai ales că știe că nu va mai sta mult acum închis. Iar după câte o partidă de table în care îi pune la colț, când le dă vreo umilință celor care mai joacă cu el, își aprinde câte un trabuc, și ironic, se oferă să le predea jocul...”, ne-a mai spus, în exclusivitate, sursa noastră despre Cristi Borcea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan de la Ploiești, mesaj cu subînțeles pentru Cristina Pucean, după despărțire! Acum totul este clar: „Știu că am greșit”

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, primele declarații despre împăcarea părinților săi. Carmina își dorește să i se reunească familia? „Din tot sufletul meu...”

Ramona Olaru trece prin momente dificile: „Când credeai că nimic mai rău nu mai poate veni”. Nu se aștepta să i se întâmple asta

3 zodii primesc recomandări de la cei mai buni astrologi. Leii trebuie să fie mai raționali în decizii

Alertă maximă în EUROPA! A început cu o EXPLOZIE la... Vestea cruntă a venit chiar acum

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Cât trebuie să cântărească porcul ideal de Crăciun. Secretul pentru cei mai buni cârnați și caltaboși

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies