Cristi Borcea s-a împrietenit în închisoare cu un alt playboy milionar! Cine e și ce iubite celebre a avut colegul de celulă a fostului șef de la Dinamo?

Cristian Borcea are o companie selectă în penitenciarul Jilava, acolo unde se află în acest moment.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cristian Borcea s-a împrietenit în închisoare cu un celebru om de afaceri, cu la fel de mare succes la femei frumoase precum el. Și cel puțin la fel de controversat. Este vorba despre omul de afaceri Fernando Enciu, care este coleg de celulă cu Cristi Borcea, conform surselor WOWbiz.ro.

fara descriere

Enciu este un fost patron al unei importante companii de taximettrie din Capitală și a fost administrator al Insulei Mari a Brăilei. Este considerat omul de încredere al fostului ministru Ioan Avram Mureșan și a fost închis în 2017 pentru delapidare cu consecințe deosebit de grave. De altfel, este o practică în penitenciarele din România ca deținuții să fie ”cazați” în funcție de gravitatea condamnării și de categoria de infracțiune comisă. În general se evită ca infractorii periculoși sau agresivi să stea în celulă cu cei care au comis infracțiuni economice.

Citeste si: Cea mai importantă zi pentru Cristi Borcea! Pe 10 septembrie, afaceristul are șanse URIAȘE să fie eliberat condiționat! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Gigi Becali, oprit de polițiști când vorbea la telefon în direct cu un post de televiziune! Fabulos ce i-a spus agentului care l-a tras pe dreapta

Citeste si: Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Iubitele celebre ale lui Fernando Enciu, colegul lui Borcea

Ce putea însăm să-i unească pe cei doi, în afară de pasiunea pentru afaceri? Ei bine, ca și Borcea, Fernando Enciu are o listă lungă de vedete care i-au trecut prin pat, printre care: Cristina Spătar, Loredana de la Trident, Monica Hoffman sau Simona Suhoi (ex-Sensual). Aceasta din urmă i-a rămas ”la suflet” lui Enciu, pentru că a fost văzută ”la vorbitor” de mai multe ori în ultimele luni.

fara descriere

Borcea și Enciu s-ar putea reîntâlni peste puțin timp în libertate. Fernando mai are cțteva luni până când va putea solicita liberarea condiționată, în timp ce pentru Borcea a început deja procedura. Joi, o comisie a penitenciarului i-a dat aviz pozitiv lui Cristi Borcea pentru eliberare. Decizia va trebui însă vizată de un judecător.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate