Cristi Borcea si Razvan Bujdoiu au iubit-o amandoi pe Ramona, dar au sfarsit ambii la inchisoare! Si sotul cantaretei, care l-a acuzat pe dinamovist ca i-a distrus casnicia, sta 7 ani la puscarie!

Razvan Bujdoiu, avocatul despre care presa a scris ca a divortat de sotia sa, cantareata Ramona, din cauza lui Cristi Borcea, executa o pedeapsa de 7 ani de inchisoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn urma cu sapte ani, presa a relatat despre scandalul izbucnit in familia Bujdoiu, finalizat pana la urma cu un divort. Cristi Borcea ar fi avut o relatie cu Ramona, o fosta cantareata, sotia avocatului brasovean Razvan Bujdoiu, lucru confirmat chiar de acesta din urma. Destinul a facut ca Borcea si Bujdoiu sa ajunga apoi la inchisoare!fara descriere Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni in Dosarul transferurilor, in timp ce Bujdoiu a fost inchis pentru sapte ani intr-un dosar de inselaciune. Despre Bujdoiu, presa brasoveana a scris ca a fost coleg de barou cu Elodia Ghinescu si ca ar fi oferit o recompensa de 200.000 de euro celui care ar fi putut oferi o informatie despre disparitia avocatei.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate