Cristi Borcea vrea sa o rupa definitiv cu America si sa se intoarca in Romania: "Ar putea renunta chiar si la restaurantul din Miami"

Cristi Borcea pare sa se fi saturat de America. Dupa ce si-a scos la vanzare apartamentul din Miami ar putea lichida toate afacerile pe care le are peste Ocean.

Distribuie pe:

fara descriere
Dupa ce Cristi Borcea, fostul actionar al lui Dinamo, si-a scos la vanzare pentru suma de 3.000.000 de dolari, luxosul apartament pe care-l detine in Miami (SUA), WOWbiz.ro a aflat de la apropiati ai cunoscutului om de afaceri ca acesta nu intentioneaza sa-si cumpere o alta locuinta peste Ocean. "Vrea sa  vanda, iar cu banii pe care-i va obtine sa-si consolideze si mai mult afacerile pe care le are din Romania. Din cate am vorbit eu cu el, ar putea renunta chiar si la restaurantul pe care l-a deschis in Miami", a precizat sursa WOWbiz.ro, care ne-a mai precizat ca in cazul in care nu-si va putea vinde apartamentul pentru 3.000.000 de dolari, Borcea este dispus sa lase la pret, doar in ideea de a vinde cat mai repede posibil.   


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate