Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale! Natalia şi Adelina învaţă la Şcoala Americană din Milano!

E clar că Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale, Natalia şi Adelina.

Autor: Matei Vaihan

Stabilit cu familia în Italia, Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale. Fostul mare fotbalist locuieşte la Milano alături de soţia Adelina şi cele două fiice, Natalia (9 ani) şi Anastasia (8 ani), şi are în plan să nu părăsească Italia, mai ales că, în prezent, el este antrenor la o echipă de juniori a clubului Inter Milano, la care a evoluat în ultima parte a carierei.

De aceea, Cristi şi Adelina şi-au înscris fiicele la Şcoala Americană din Milano, Natalia şi Anastasia fotografiindu-se în instituţie la petrecerea de Halloween, când au fost însoţite de mătuşa lor, Diana Chivu.( vezi cum a cerut-o de soţie Cristi Chivu pe Adelina)

Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale. Costurile vor depăşi 400.000 de euro

Potrivit site-ului oficial al şcolii, taxele sunt la un nivel înalt: câte 10.200 de euro pentru cei doi ani pregătitori, câte 12.500 de euro pentru clasele I-a şi a II-a, câte 14.100 de euro pentru clasele a III-a, a IV-a şi a V-a, câte 16.100 de euro pentru clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a, câte 17.400 de euro pentru clasele a IX-a şi a X-a, 18.700 de euro pentru clasa a XI-a şi 19.000

de euro pentru clasa a XII-a. Astfel, Chivu va plăti câte 208.500 de euro pentru Natalia şi Anastasia, ceea ce înseamnă că studiile fetelor, până la absolvirea liceului, îl vor costa 417.000 de euro pe Cristi.

Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale. Are o avere de 21-22 milioane de euro

Aflat la Milano, Cristi Chivu plăteşte o avere pentru studiile fiicelor sale.

Banii nu sunt o problemă pentru fostul căpitan al echipei naţionale. El a fost creditat de Top 300 Capital cu o avere de 21-22 de milioane de avere, strânsă în perioada în care a jucat pentru mari cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma şi Inter Milano. Cel mai mare salariu anual al lui Chivu a fost de 5,5 milioane de euro, încasat de la Inter Milano.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul Mihaelei Rădulescu va invata la cea mai tare facultate din SUA! Vezi ce suma uriasa va plati Raduleasca pentru studiile lui Ayan!

Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale! Vezi cat costa facultatea din Anglia la care s-a inscris Alexia!

Gabi Balint investeste un sfert de milion de euro in studiile fiicei sale! Frumoasa Denisa a devenit studenta la design in Barcelona!

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies