Cristi din Banat e distrus! A fost acuzat ca a plagiat piesa "Ca o apa cristalina"! Melodia a fost scoasa de pe canalul de Youtube al cantaretului cand aproape ajunsese la un milion de vizualizari!

Lovitura dura pentru Cristi din Banat. Solistul este acuzat ca ar fi plagiat piesa "Ca o apa cristalina”, devenita un adevarat viral in ultimele saptamani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereCristi din Banat e distrusPiesa „Ca o apa cristalina”, care se apropia vertiginos de cifra de 1.000.000 de accesari, a fost eliminata de pe canalul oficial al lui Cristi din Banat, ca urmare a unei plangeri facuta la Youtube de catre o persoana care sustine ca ea este adevarata compozitoare a melodiei. De cealalta parte, Cristi se jura ca el a compus singur atat muzica cat si versurile si spune ca habar nu are cine ar putea sa-si insuseasca munca lui. fara descrierePiesa devenise un adevarat viral„Am sa scriu la Youtube si am sa merg la politie pentru ca e clar ca cineva are o problema cu mine. Mai intai mi-au spart contul de Facebook, acum mi-au scos piesa de pe Internet. Nu stiu cine este si nu inteleg de ce lumea este atat de rea. Eu n-am facut niciodata rau la nimeni, n-am furat nimic, nu m-am certat cu nimeni. Probabil ca lumea e prea invidioasa pe mine”, a declarat Cristi din Banat pentru WOWbiz.ro.fara descriereClipul nu mai poate fi accesatPiesa „Ca o apa cristalina” a fost lansata anul trecut insa pana acum trei saptamani, cand WOWbiz.ro a scris prima data despre Cristi din Banat, ea abia daca facuse 3.000 de accesari.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate