Cristi din Banat și-a făcut selfie cu pantofii sport pe care i-a cumpărat din Spania! Interpretul este un maestru al imaginilor-șoc

Cristi din Banat continuă să șocheze pe contul lui de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cristi din Banat a dat lovitura, în urmă cu câțiva ani, cu piesa ”Ca o apă cristalină” însă interpretul nu s-a oprit acolo și continuă să șocheze pe contul lui de soicalizare.

Stabilit de mulți ani în Spania, acolo unde are o afacere, cântărețul postează zilnic fotografii în cele mai neobișnuite situații. Recent, Cristi și-a reîntoi garderoba pentru sezonul cald și a făcut o scurtă prezentare foto după o lșungă repriză de shopping.

Citeste si: Cristi din Banat și-a pus fanii în dubii! ”Cum mă vreți, bărbat sau femeie?”

Citeste si: Cristi din Banat şi-a bătut joc de Stana Izbaşa! Fanii celebrei cântăreţe de muzică de petrecere sunt revoltaţi: "Nici în a şaptea viaţă n-ai să ajungi pe Stana, vai de capul tău!" VIDEO

Citeste si: Cristi din Banat, şmecherie pe net! Şi-a etalat ”valoarea”, iar internauţii au reacţionat instantaneu

Cristi din Banat și-a făcut selfie inclusiv cu noua colecție de încălțăminte sport, care conține și câteva branduri de top. Interpretul apare semi-gol în fotografii, alături de noua lui colecție de ”adidași”. Colecția de încălțăminte este completată de hanorace, șepci, geci și bluze sport, toate prezentate cu minuțiozitate pe contul lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate