Cristi Geamăn a recunoscut! Echipa l-a forţat să plece! Ce i-a spus Monica Roşu înainte de duel întrece orice imaginaţie

Cristi Geaman a recunoscut că si-a dorit să plece din echipa din cauza Faimosilor.

Autor: M. B.
 
Cristi Geamăn s-a întors de la Exatlon şi a venit la FanArena să povestească desper experienţa Exatlon. El a adus cu el carneţelul din Republica Dominicană, în care scria atât de mult încât colegii făceau glume pe această temă. „Ce tot scrii, că ai consumat tot caietul. Vrei să ţi-l dau şi pe al meu?”, l-a întrebat un alt Faimos la un moment dat. 
 
Fanii Exatlon spun că celebrul coregraf nu a luptat pană la final, ci că a ratat aruncările intenţionat şi l-a lăsat pe Drăgan să câştige pentru a reveni în ţară. El a recunoscut că ar fi putut să îl învingă pe Mirel la duel, dar că cei din echipă îşi doreau ca el să plece, aşa cum i-a auzit spunând. Mai mult decât atât, fosta gimnastă Monica Roşu i-a spus în faţă că îşi doreşte ca el să fie cel eliminat. 
 
„De putut, puteam, dar am renuntat sa lupt, fiindca a fost o situatie destul de delicata. Decizia echipei de a nu ma lasa sa joc o perioada si de a sa tot pe margine, tot pe margine din cauza ca nu sunt capabil, ca nu reusesc... Sunt, in masura, de acord cu ei, dar in ultima vreme chiar am inceput sa ma misc mai bine.
Lasand la o parte ca fix inainte de eliminare eram la vila si eram sus, ca in ultima perioada stateam mai singur, toti erau jos la masa, dar repet, nu toti aveau aceeeasi gandire, il exclud pe Cristi Pulhac. Erau toti in bucatarie, vorbeau, eu eram sus la balcon. I-am auzit vorbind despre mina ca trebuie sa plec, ca urma elimianrea si aveam niste pantaloni scurti, i-am scuturat, m-au vazut totiCand eram la vila eram jos si toti erau jos şi vorberau despre mine.
Voiam sa ma intorc acasa, dar nu pentru ca imi era dor sau nu mai rezistam, eu nu am suferit de nimic, nici de mancare. Era atmosfera. Aproape toti, nu toti, isi doreau sa plec spre casa linistit. I-am auzit vorbind despre faptul ca vor sa plec”,
a povestit Cristi Geaman.
 
„E clar ca ai pierdut pentru ca ai vrut.
Mie mi se pare ca ai prejudiciat sistemul jocului. Sistemul jocului iti da sansa sa demonstrezi ca meriti sa ramai. Ai fi demonstrat ca meriti sa fii acolo”,
a spus Vladimir Draghia.
 
„Cui? Toti voiau sa plec! Una dintre fete mi-a zis „Sper că nu ne faci vreo surpriză mâine”, adica, cumva, sa raman", a mai povestit el. Desi nu a vrut sa spuna despre cine era vorba, la insistentele lui Vladimir draghia, Cristi a cedat si a spus ca Monica Rosu a fost cea care i-a spus ca il vrea afara din competitie. "A venit Giani si simteau o slabiciune in mine, doar ca inca se mai poate face diferenta la final.(...) Mi-au spus ca am fost las, dar oamenii nu au stiut presiunea pe care am trait-o, ca acolo o ora inseamna cat o zi, si sa simti asa cum te apasa. Eu nu vreau sa ma complac in situatia asta si cineva sa urle la mine. Nu am muncit atatia ani ca sa stearga cineva cu mine pe jos. Plec cu demnitate. Mi s-a propus si abandonez, din partea echipei. Puteam sa lupt pana la capat, dar nu mai aveam viata eu cu mine", a mai marturisit Cristi Geaman. 
 
Fostul Faimos este foarte dezamagit de echipa din care a facut parte la Exatlon si, spune el, prin atitudinea lor si stresul constant la care era supus acolo, a fost fortat sa plece. El a parasit Republica Dominicana stiind ca cei alaturi de care a luptat nu il mai voiau alaturi de ei.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies