Cristi Iorga (Pact): “Baietii mei, Virgil Alin si Luigi, se aflau se bancheta din spate a autoturismului implicat in accident”! Artistul si-a pierdut unul dintre copii!

In urma cu mai bine de o luna, Cristi Iorga, artistul formatiei Pact by Leo Iorga si Adrian Ordean, si-a pierdut unul dintre fii intr-un tragic accident rutier. Artistul este mahnit pe cei care sustin ca Luigi era cel care se afla la volanul masinii, desi cercetarea penala inca nu s-a incheiat.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Cristi IorgaCristi Iorga vrea sa faca o lamurire pentru toti cei care au dubii. “In urma faptului ca in media si pe unele site-uri de stiri au aparut informatii eronate care aduc prejudicii de imagine asupra fiilor mei Alin si Luigi Iorga, si intineaza memoria lui Luigi (R.I.P.) , cei doi fiind victime ale tragicului accident rutier din 09.11.2013 petrecut pe soseaua de centura a Aradului, sunt nevoit sa sa adresez  o RUGAMINTE  reprezentantilor  media care nu au preluat precizarile trimise atunci, la doua zile dupa accident, si nu au dezmintit informatia potrivit careia la volanul autovehiculului s-ar fi aflat unul dintre fiii mei sa o faca acum, in cel mai scurt timp posibil.  Subliniez ca baietii mei (Virgil Alin si Luigi Iorga) se aflau pe bancheta din spate a autoturismului Mercedes implicat in accident, la volan fiind Emanuel Stana(R.I.P.)”, sustine Cristi Iorga.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Maine se implinesc 40 de zile de la tragicul accident.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate