Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal şi Galaţi! Fostul iubit al Andreei Mantea nu mai suportă: “Eu, sincer, v-aș trage pe roată, la Universitate”

E clar că Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Amicii au aflat că Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal, care nu au intervenit fără mandat în casa criminalului Gheorghe Dincă. Fostul iubit al Andreei Mantea a urmărit evenimentele care au bulversat ţara în ultima perioadă, crimele de la Caracal, dar şi atitudinea indiferentă a poliţiştilor din Galaţi atunci când au văzut pe stradă o fată cu sangele şiroind pe tot corpul, care susţinea că a fost violată.

Citeste si: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Citeste si: Ce i-a spus Luiza Melencu mamei ei: „Mami, aici nu prea-mi place, nu e la fel ca în România”

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal! Acum 12 ani, procurorii au putut reface pas cu pas traseul telefoanelor mobile ale Elodiei!

Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal: "Fără burtoși, analfabeți, cocalari, șpăgari, mitocani" 

“Eu, sincer, v-aș trage pe roată, la Universitate. Jur! Chiar nu aveți ce căuta în uniformă. Fără burtoși, analfabeți, cocalari, șpăgari, mitocani, aroganți în poliție. Noi vă plătim salariile!  Știu, nu e frumos să generalizez. Doar celor ce se încadrează în cele de mai sus, le doresc multă sănătate...glumeam! Teste grilă, cel puțin, pentru toți cei care intră în sistem!”, a postat Mitrea. (citeşte cum i se spunea criminalului din Caracal în Italia)

fara descriere

Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal: "Sunteți de-a dreptul handicapați emoțional"

Nu mai e un secret că Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal. “Am zis mai acum ceva timp că ar fi indicate teste grilă la angajare. Bai, dar sunteți de-a dreptul handicapați emoțional sau ceva.  Eu zic că mai bine vă scoate pe toți din sistem”, a mai scris Mitrea după ce a văzut imaginile de la Galaţi.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate